Schilderij van Foto - Hoe werkt het?

1.  Stuur ons 1 of meer foto’s samen met je wensen
Je kunt met ons alle kanten op.  Van twee foto’s kan bijvoorbeeld 1 schilderij gemaakt worden.  Een mooie foto van je moeder maar met een donkere of rommelige achtergrond kan worden vervangen door een mooie blauwe lucht bijvoorbeeld.  Verder heb je de keus tussen een exacte weergave van een foto maar je kunt natuurlijk ook voor een schilderstijl kiezen.  De mogelijkheden zijn legio. Laat ons weten als je een bijzonder verzoek hebt, we gaan kijken of we het kunnen realiseren.  Klik hier voor voorbeelden
.


2.  We sturen je een offerte gebaseerd op je foto’s en wensen
Op basis van het fotomateriaal en de bijgevoegde speciale wensen maken wij een offerte.  Een indicatie voor de prijs is het formaat van het schilderij en de hoeveelheid handen en gezichten op het schilderij komen te staan.  Klik hier voor een indicatieve prijslijst.


3.  Na akkoord en aanbetaling gaan we voor je aan de slag
We vragen een 30% aanbetaling van het te maken werk.  Dus zodra we je akkoord en de aanbetaling binnen hebben gaan onze schilders onmiddelijk aan de slag.

Let op: Wij bieden onze klanten een niet goed geld terug garantie - als u toch niet tevreden bent en u besluit bij stap 6(zie hieronder) u order te annuleren dan krijgt u de volledige aanbetaling teruggestort op uw rekening.


4.  Zodra het schilderij klaar sturen we een afbeelding per e-mail
Onze schilders maken het schilderij conform jouw wensen.  Zodra het klaar is maken we een foto van het werk en dat sturen we naar je op via e-mail ter beoordeling.


5.  Wil je nog iets aanpassen?
Neem dan contact met ons op.  Als je bijvoorbeeld toch niet zo blij bent met de achtergrond kunnen we dit nog aanpassen voor je.  Mocht je nou echt teleurgesteld zijn, wat we ons overigens niet kunnen voorstellen, dan kunnen hier het hele project nog stoppen en krijg je gewoon je 30% aanbetaling terug.  Je loopt dus geen enkel risico!


6.  Als je tevreden bent kun je het restant bedrag betalen
Ben je blij met het resultaat vragen we je om het restant van het orderbedrag te betalen.


Let op: U loopt geen enkel risico!  We bieden onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie - Als u om wat voor reden toch niet tevreden bent met het werk (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen), kunt u op dit moment nog steeds uw order annuleren en krijgt u  de volledige aanbetaling teruggestort op uw rekening
.

7.  Het schilderij wordt opgespannen en vervolgens bij je thuis afgeleverd
Zodra de betaling binnen is wordt het schilderij op een frame gespannen netjes ingepakt en bij je thuis afgeleverd.

 

Heb je nog vragen kijk dan ook eens in onze veelgestelde vragen of stuur een e-mail.

Copyright © 2017 ABC Art  KvK: 34201132